Pred tremi tedni je bila še noseča!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Katie Price je le tri tedne po porodu spet v formi.
Oglej si celoten članek

Katie Price je v začetku meseca povila deklico, njeno telo pa je že sedaj videti, kot bi od poroda minilo najmanj eno leto.

Je za hitro izgubo kilogramov kriv tudi stres? Zagotovo. Za Katie so namreč težki meseci. Njen mož Kieran Hayler jo je namreč varal z njeno najboljšo prijateljico Jane Pountney. "Po vseh teh mesecih, ki so bili zaradi te grozne ženske polni stresa, se moja samozavest po porodu počasi vrača,“ je na spletu sporočila petkratna mamica, ki je moža, ko ga je našla v objemu druge, nagnala. Pozneje je Katie izvedela, da jo ni prevaral le z Jane, ampak tudi s Chrissy Thomas, ki je bila prav tako njena prijateljica.

Kljub ponižanju pa je Katie Kierana, ki trdi, da je odvisen od seksa, vzela nazaj. Prijateljicama pa ni oprostila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.