Prednovoletni Tony Cetinski

Foto: Petra Nuzdorfer Februarja je Cetinski napolnil celjsko dvorano. (Foto: Petra Nuzdorfer)
V Kongo hotelu in casinoju v Grosupljem si večer popestrite s koncertom Tonyja Cetinskega, toda pazite, da se ne boste domov vračali preplavljeni z emocijami.
Oglej si celoten članek

Eden najpopularnejših hrvaških glasbenikov Tony Cetinski bo ob 22. uri zavrtel grosupeljski Kongo.

Dlake na hrbtu se vam bodo ježile ob pesmih z njegovega zadnjega albuma Da Capo, ki je presek avtorskih pesmi in klasičnih arij. Cetinski ga je posnel ob spremljavi Simfoničnega orkestra Radia Televizije Slovenije in Zagrebške Filharmonije, v sodelovanju s svetovno znanim glasbenikom Michaelom Boltonom.

Če vas srbijo pete, si za 26 evrov omislite vstopnico za stojišče in se malo zavrtite, če pa bi raje uživali sede, vas bo VIP miza stala 80 evrov.

Organizacija zabav v hotelu Kongo je vedno na visokem nivoju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.