Predpredizbori se začenjajo

Foto: Žurnal24 Skupine bo na natečaju ocenjevala strokovna komisija iz Vala 202, ki bo izbrala
Natečaj za Rock Otočec. Letos bo izbor potekal v desetih krajih po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Štajerska prestolnica bo eno od desetih mest, kjer se bodo odvijali letošnji koncerti za predizbor za Rock Otočec. Tekmovalni del se bo za zmagovalce, kot je že tradicija, končal z nastopom na festivalu, ki bo letos potekal od 2. do 4. julija.

 

Predizbor za poletni festival je namenjen neuveljavljenim bendom in letos poteka že desetič. Kot prvi se bodo jutri v Pekarni predstavili To Hate, Skullcrush, DoT in Dogies, mariborskemu pa bo sledilo devet predizborov. Deset regijskih zmagovalcev se bo nato preizkusilo na vseslovenskem predizboru v Kinu Šiška, le pet najboljših pa bo nastopilo na Otočcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.