Predsednik Borut Pahor obožuje ponedeljke

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Naš predsednik Borut Pahor se je usedel v svojo katrco, posnel filmček in ga objavil na Instagramu.
Oglej si celoten članek
 

Srečni dnevi. #happydays #president #pahor #slovenia

A video posted by Borut Pahor (@borutpahor) on Jul 19, 2015 at 4:49am PDT



Predsednik Borut Pahor je še vedno ponosni lastnik renaulta 4 oziroma katrce. Z njo se je v družbi nekega mladeniča, videti je, kot da gre za Luko, njegovega sina, na vožnjo odpeljal tudi včeraj.

Mladenič je veselo vzdušje v katrci posnel, predsednik pa je video objavil na spletu. Nekdo je bil nad filmčkom tako navdušen, da bi Pahorju podelil kar dosmrtni mandat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:01 21. Julij 2015.

    Kdo te pa sili, da to gledaš?

  • 09:22 21. Julij 2015.

    A ni zadost,da ga mormo gledat na vseh pasjih procesijah,zdej ga še za vsak selfi objavljate po cajtngih.Upam,da bo Janša …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.