Predsednik Pahor s prstom v nosu

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Predsednik Pahor še ni izgubil smisla za humor. Za razliko od nekaterih uporabnikov Instagrama …
Oglej si celoten članek

Predsednik Borut Pahor svoje sledilce na Instagramu rad zabava s svojimi posnetki, s katerimi dokazuje, da se zna pošaliti na svoj račun. Tokrat je objavil fotografijo, na kateri ga je fotograf ujel med malo manj laskavim dejanjem – vrtanjem po nosu.

"Dobri stari časi, ko si je človek lahko še brezskrbno vrtal po nosu,“ je zapisal ob fotografiji in mnoge nasmejal. Našli so se pa tudi tisti, ki se jim objava ne zdi dovolj "predsedniška“.

"Škoda za tak nivo "humorja". Bi pa lahko z malček drugačnimi fotkami in komentarji bil profil vrhunski, edinstven, na nivoju, ki bi ga lahko marsikdo zavidal. Žal za moj okus NI,“ je zapisal neki sledilec, nekdo drug pa je dodal: "Zdaj se čohate po riti.“
Naš predsednik pa ima očitno prav posebno oboževalko. "Ljubim vas Borut!!! Tudi če si vrtate po nosu!!!“ je zapisala Olena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 05:45 8. Oktober 2020.

    Pozdravljena ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 72 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 …

  • 11:04 7. Oktober 2020.

    Narcisoiden bedak!!!

  • 08:51 7. Oktober 2020.

    Ima on še vse kaj drugega v nosu.. in kje drugje.. - https://www.youtube.com/watch?v=hQfSqGePNbM&ab_channel=cistoprvi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.