Preizkus impro vzdržljivosti

Foto: Borut Cvetko/Mediaspeed
Foto: Borut Cvetko/Mediaspeed
Združeni ustvarjalci Kolektiva Narobov in Impro lige se preizkušajo v vzdržljivosti. Ali bodo na Trnfestu v Kudu France Prešeren zdržali 26-urno predstavo?
Oglej si celoten članek

Maraton se bo ob 20. uri začel na velikem zunanjem odru Trnfesta z otvoritveno predstavo in nadaljevalo v dvorani Kud France Prešeren vso noč in ves dan do ponedeljka, ko se bo ob 20.30 začela velika zaključna predstava na zunanjem odru: slavnostno odštevanje do konca ob 22. uri.

Improvizatorji bodo predstavili kolaž daljših oblik improvizacijskega gledališča ter kopico krajših impro iger, žanrsko obarvanih prizorov in improviziranih pesmi.

Nastopali bodo Maja Dekleva Lapajne, Jan Hrušovar, Tomaž Lapajne Dekleva, Alenka Marinič, Juš Milčinski, Ana Marija Mitić, Vid Sodnik in Jaka Šubic.

Vstopnine ni!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.