Prekletstvo družine Redgrave

Foto: Žurnal24 Koliko žalosti lahko še prenese? (Foto: EPA)
Vanessa Redgrave je v enem letu pokopala hčer, sestro in brata. Igralka je sedaj prvič spregovorila o svoji žalosti.
Oglej si celoten članek

"Ko izgubiš nekoga, ki si ga ljubil in občudoval, žaluješ, a obenem uživaš v spominih,“ je dejala 73-letnica, ki ima za sabo zares črno leto. Lanskega marca je med zimskimi počitnicami umrla njena 45-letna hči Natasha Richardson. Aprila letos je pokopala svojega brata Corina, ki je imel raka, malo zatem pa ji je ista bolezen vzela še sestro Lynn. "Tolažim se z mislijo, da so bili ti ljudje darila, ki mi jih je poklonilo življenje.“

A prekletstvo družine Redgrave se ni začelo lani. Njen soprog Tony Richardson, znan biseksualec, je leta 1991 umrl za aidsom. Velike zdravstvene težave je imela tudi Vanessa. Več let je bila odvisna od alkohola. Kot je izdala, je v tistih časih namesto zajtrka spila steklenico belega vina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.