Prekletstvo Grimaldijevih spet udarilo

Foto: Žurnal24 (Foto: Bild)
V 13. stoletju je mladenka, ki jo je posilil monaški princ Rainier I., preklela družino Grimaldi. In kot kaže, prekletstvo še vedno deluje.
Oglej si celoten članek

 

Mladenka je nad njih priklicala večno nesrečo v ljubezni in očitno monaška princesa Caroline še vedno plačuje za grehe svojih prednikov. Njen tretji soprog, Ernst August Hanovrski, jo namreč vara. 55-letni princ se je pred očmi številnih turistov s svojo ljubimko zabaval na plaži na tajskem otoku Phuket. "Nista skrivala svojih čustev," je nemškemu časniku Bild povedala priča.

Da v zakonu modrokrvnega para škripa, je znano od lanskega poletja, ko so v javnost prišla namigovanja, da Caroline in Ernst ne živita več pod eno streho.

To je sicer tretji zakon lepe princese. Njen prvi mož je bil Philippe Junot, s katerim je bila poročena dve leti. Nato se je poročila s svojo veliko ljubeznijo, očetom svojih treh otrok, Stefanom Casiraghijem, ki pa se je med dirko s čolni ubil. Poročena sta bila sedem let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.