Prelepa nevesta: Paris Hilton se je poročila

Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton
Dedinja hotelskega imperija Hilton je včeraj na posestvu pokojnega dedka na Bel Airu večno zvestobo obljubila Carterju Reumu.
Oglej si celoten članek

Podjetnica in didžejka Paris Hilton je od včeraj poročena ženska. Na zasebnem posestvu družine v Los Angelesu je za moža vzela vlagatelja v tvegane naložbe Carterja Reuma. Med svati je bilo ogromno znanih obrazov, med drugim so prišli Kyle Richards, Paula Abdul, Kim Kardashian in Emma Roberts.

Paris je fotografijo objavila na družbenem omrežju. 

Carter in Paris sta svojo ljubensko zgodbo začela novembra 2019, zaročila pa sta se med počitnicami na morju februarja letos. "Med nama je bila ta neverjetna energija. Po prvem zmenku sva skupaj preživela vsako noč. Neverjetno je,“ je o svoji zvezi povedala svetlolaska in dodala: "Prej nisem bila pripravljena na zvezo. Če se ne poznaš dobro, nikogar ne moreš spustiti dovolj blizu. Hvaležna sem, da sem našla idealnega partnerja.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.