Premier besen na Depardieuja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko se je francoski igralec Gérard Depardieu zaradi nižjih davkov preselil v Belgijo, ga je francoski premier označil za strahopetca.
Oglej si celoten članek

Priznani francoski igralec Gérard Depardieu se je znašel na udaru francoskega premierja Jean-Marca Ayraulta. Slednji ga je namreč označil za strahopetca, ker se je iz rodne Francije preselil v Belgijo.

Depardieu je namreč kupil hišo v belgijski vasici Nechin, ki je le nekaj minut oddaljena od francosko-belgijske meje. Tam uživa v naravi in seveda nižjih davkih. S tem dejanjem pa v bes ni spravil le premierja, temveč tudi preostale Francoze, ki se borijo z gospodarsko krizo in višanjem davka na luksuz.

"Njegova selitev čez mejo je patetična. Pravi Francoz ljubi svojo državo in pomaga domovini, da se spet postavi na noge in ne beži v drugo državo," je igralčevo potezo komentiral premier.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:15 13. December 2012.

    Ko bi se še naši politiki spravil nekam

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.