Premier znorel zaradi voditeljice brez spodnjic

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Srbski premier Ivica Dačić je sprožil kazenski postopek proti odgovornim, ki so ga izkoristili za skrito kamero in ga posneli med intervjujem z voditeljico brez spodnjih hlačk.
Oglej si celoten članek

Ivica Tončev, svetovalec predsednika vlade za nacionalno varnost, je za srbski Blic povedal, da premier ni dal dovoljenja za predvajanje posnetka, zato bo temu primerno ukrepal. Tončev je ob tem dodal, da je skrita kamera "posmehovanje celotni Srbiji in ne le premierju".

Po besedah Tončeva in Dačića so odgovorni za skrito kamero izkoristili premierjevo prijateljstvo in zaupanje, ki ga je gojil do novinarjev in medijev. Dačić bo zdaj skušal doseči, da bodo primerno kaznovani, ker so kršili novinarski kodeks. "To se ne bo ponovilo nikoli več. Kabinet premierja bo poskrbel, da je nihče ne bo odnesel brez kazni," je dejal Tončev.

Kako je potekala skrita kamera, si poglejte tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.