The Biggest Loser: Ne vrača se le ena tekmovalka, temveč …

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ta poteza ustvarjalcev bo ponovno dobro premešala karte v šovu.
Oglej si celoten članek

Ta teden je šov predčasno zaradi smrti v družini zapustila Marta Kepic, ki pa se bo vrnila v šov, kot so povedali v včerajšnji oddaji. Nataša je tekmovalcem položila na srce, da je bila sicer Marta tista, ki je dvigovala razpoloženje vsem tekmovalcem, a da bodo sedaj drugi morali biti v oporo njej, ker jih potrebuje bolj kot kadarkoli prej. 

Tragedija! The Biggest Loser: Zato je tekmovalka predčasno zapustila šov

Poleg Marte, pa sta se v šov vrnila tudi že izpadla tekmovalca, Gregor Škoflek in Petra Plevnik, ki sta šov zapustila prva. Petra je začela previdno in odločitev o izločitvi modre skupine prepustila staroselcem, medtem ko se je rdeča skupina zelo razveselila novega člana – Gregorja. Modri so med Rebeko in Katjo, čeprav s težkim srcem, ker sta obe zelo priljubljeni med sotekmovalci, izločili Katjo. So jo pa tekmovalci na izločanju podprli s tem, da so si vsi okoli glave poveznili rutko, tako kot jo nosi ona. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.