Preobrazba: Verjemite, na Tinderju bi to gospodično zagotovo "posvajpali"

Foto: TikTok
Foto: TikTok
To je druga oseba!
Oglej si celoten članek

Na družbenih omrežjih boste v teh časih težko našli kakšno fotografijo, ki ni polepšana s filtrom. In četudi se zdi, da je sebek nastal čisto spontano, to ponavadi ne drži in je rezultat "trdega" dela ... Še korak dlje pa je za svoj TikTok kanal šla Alyssa Segrist, ki ustvarja pod vzdevkom Sparkle Mouth. 

Na tem družbenem omrežju ji sledi več kot 35 tisoč ljudi, ki jih zabava z neobdelanimi videi, v katerih ne skriva, da nima svojih zob in obrvi. Eden od posnetkov pa je sedaj postal viralen, saj je Alyssa pokazala, da je prava mojstrica preobrazbe. Njeni sledilci so navdušeni!

@sparklemouth Milkshake brings all the boys to the yard #transition #makeup #beauty #naturalbeauty #TheAdamProject ♬ Milkshake Showmusik Dance Mix - Showmusik Sounds
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.