Prepir Beckhamov v javnosti

Foto: Žurnal24 Victoria je po Davidovem mnenju zelo neredoljubna. (Foto: Reuters)
David in Victoria Beckham sta poročena že enajst let, prvič pa naj bi se spričkala v oddaji Ellen DeGeneres.
Oglej si celoten članek

Torkova oddaja Ellen DeGeneres je pred male zaslone privabila na milijone gledalcev, ki so si želeli ogledati zakonca Beckham. Slednja sta se menda prvič v enajstih letih zakona spričkala prav med oddajo.

"Sem zelo redoljuben, ona pa ne," je 35-letni Beckham povedal Ellen, na kar se je Posh iz publike burno odzvala. "To trdiš ves čas, toda jaz vem, da to ni res, kajne, David?"

"Ojej, čaka naju prvi prepir v 11 letih," je odgovoril nogometaš, ki je priznal, da ima veliko slabih navad, ki njegovo ženo spravljajo ob živce. Ta se je ob njegovem dobrikanju navsezadnje pomirila in nasmehnila ob Davidovi izjavi, da mu Victoria vedno stoji ob strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.