Prepoved približevanja za bivšo

Foto: Žurnal24 Mel Gibson Oksana Grigorieva
Igralec Mel Gibson je zahteval prepoved približevanja za svoje nekdanje dekle Oksano Grigorjevo, s katero imata osemmesečno hčerko.
Oglej si celoten članek

Potem ko je zaradi Oksane zapustil ženo, s katero je bil poročen skoraj trideset let, ji naredil otroka in jo zapustil po komaj enem letu razmerja, je Mel zaprosil za prepoved približevanja.

 

Razlog za njegovo odločitev ni znan, so se pa že pojavile govorice, da se 40-letna Rusinja še vedno ne more sprijazniti s prekinitvijo zveze. Gibson in Oksana sta se razšla aprila letos, ob tem pa sta dejala, da sta se za razhod odločila skupaj.

 

Zahteva vedno več

Poleg prepovedi je 54-letni zvezdnik na sodišču zahteval tudi celotno skrbništvo nad njuno osemmesečno hčerko Lucio, pa čeprav sta se dogovorila, da si bosta skrbništvo delila.

 

Po besedah bližnjih je vse skupaj hud udarec za Oksano, ki pa Melovih namer še ni komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.