Prepoved približevanja za oboževalko

Foto: Žurnal24 Lady Gaga je trenutno na svetovni turneji in skrb za njeno varnost je še dodatno
Ruska študentka grozi Lady Gaga s smrtjo. Ta je zato zanjo na sodišču pridobila prepoved približevanja.
Oglej si celoten članek

Lady Gaga je na sodišču pridobila prepoved približevanja za rusko oboževalko Anastasijo Obuhovo, ki ji je grozila s smrtjo. 26-letnica, ki študira v New Yorku, je v pismu, ki ga je poslala zvezdnici, napisala: "Prihajaš v moje sanje. Hočem umreti in umreti hočem skupaj s tabo," poroča ameriški tabloid.

Nadalje se v pismu navezuje tudi na morilca slavnega Johna Lennona: "Nisem Mark Chapman. Ne boš umrla le ti. Tudi sebi bom pognala kroglo v glavo."

Obuhova se je tudi hvalila, da je bila nekoč le meter proč od kontroverzne pevke. No, zdaj bo po odloku sodišča morala biti vsaj 500 metrov stran od nje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.