Prepoznate 45-letno ameriško igralko?

Foto: Profimedia anna faris Foto: Profimedia anna faris Foto: Profimedia anna faris Foto: Profimedia anna faris Foto: Profimedia anna faris
Zgodaj zjutraj je bila na poti v telovadnico.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia anna faris Igralki Anni Faris so paparaci že dober mesec za petami. Decembra se je namreč razvedelo, da bo njen bivši mož Chris Pratt s Katherine Schwarzenegger, s katero ima hčerko, letos pozdravil drugega otroka.


Anna, ki ima z igralcem sina, je zvezo s Chrisom že prebolela, zagotovo pa ji ni bilo vseeno, ko se je Pratt svoji drugi ženi zahvalil, da mu je rodila zdravega otroka.

Njun sin Jack je imel po rojstvu namreč težave. Na svet je prišel kar dva meseca prezgodaj. "Kirurg nama je povedal, da je imel Jack močne možganske krvavitve in da obstaja možnost, da bo prizadet,“ je Anna nekoč razkrila. Jack je imel srečo. Ima "le" manjše težave z vidom in mišicami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:58 15. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 08:03 15. Januar 2022.

    res škoda,žal se ji problemi vidijo na obrazu,ko bo psihično okrevala bo tudi to zginilo ali pa bo šla na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.