Prepoznate hčerko slavnega para?

Foto: Profimedia Destry Allyn Spielberg Foto: Profimedia Destry Allyn Spielberg Foto: Profimedia Destry Allyn Spielberg Foto: Profimedia Destry Allyn Spielberg Foto: Profimedia Destry Allyn Spielberg
To je hčerka slavnega režiserja in igralke.
Oglej si celoten članek

Mladenki je ime Destry Allyn Spielberg in je najmlajši otrok režiserja Stevena Spielberga in igralke Kate Capshaw. 19-letnica se je odločila za kariero v manekenstvu, pod okrilje jo je vzela agencija DT Model Management.

V družini Spielberg je sedem otrok. Oba zvezdnika sta v zakon pripeljala enega otroka (Jessica Capshaw in Max Spielberg), dva sta posvojila (Theo Spielberg in Mikaela Spielberg), trije pa so sad njune ljubezni (Sasha Spielberg, Sawyer Spielberg in Destry Spielberg).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:11 19. November 2016.

    za kaj bo model,košer hrano?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.