Prepoznate igralca, ki ga poljublja pevec Sam Smith

Foto: Profimedia
Dobili smo nov zvezdniški parček!
Oglej si celoten članek

V New Yorku so paparaci ujeli pevca Sama Smitha in igralca Brandona Flynna, znanega iz serije 13 Reasons Why. Zvezdnika sta se držala za roke, se crkljala v baru, na ulici pa celo poljubila. Brandon je šele pretekli mesec na Twitterju razkril, da ljubi moške

Sama so nazadnje povezovali z manekenom Jayem Camillerijem, leta 2014 pa je bil v zvezi z modelom Jonathanom Zeizelom. Njuna ljubezen je navdihnila pesem, s katero se je Sam povzpel na vrh glasbenih lestvic – Stay With Me. "Rad bi se zahvalil moškemu, o katerem govori pesem in v katerega sem se lani zaljubil. Hvala, da si mi zlomil srce, saj sem zato dobil te štiri grammyje,“ je povedal v zahvalnem govoru na podelitvi grammyjev.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:43 5. Oktober 2017.

    Anomalijska bolezen liberalnih sprijencev in njihovih podpornikov. Fuj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.