Prepoznate ta slavna sinova?

Foto: Profimedia brandon lee, dylan lee Foto: Profimedia brandon lee, dylan lee, pamela anderson Foto: Profimedia brandon lee, dylan lee, pamela anderson Foto: Profimedia brandon lee
Kateri je bolj podoben mami in kateri očetu?
Oglej si celoten članek

Brandon Thomas Lee in Dylan Jagger Lee sta sinova igralke Pamele Anderson in bobnarja skupine Mötley Crüe, Tommyja Leeja.

Pamela je Tommyja poznala le 96 ur, ko sta se poročila. Leta 1996 se jima je rodil Brandon, dobro leto pozneje pa še Dylan. Slednji postaja vse bolj zaželen obraz v svetu mode.

Pameli je sicer pomembno, da se njena sinova zavedata, da videz ni pomemben. "Govorim jima, da sta lepa in talentirana, a da morata ostati skromna ter se posvetiti izobrazbi,“ je povedala v nekem intervjuju in dodala, da ju kot otroka ni želela izpostavljati medijem. "Sprejemati morata svoje odločitve. Če bi ju zvlekla na rdečo preprogo, to ne bi bila njuna odločitev.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.