Prepoznate to slovensko igralko?

Foto: POP TV Mojca Funkl Foto: Anže Petkovšek Reka ljubezni Foto: Anže Petkovšek Reka ljubezni Foto: Anže Petkovšek Reka ljubezni Foto: POP TV
Za novo vlogo se je popolnoma spremenila.
Oglej si celoten članek

Slovenska igralka Mojca Funkl, ki jo poznamo že kar nekaj časa, je za najnovejšo vlogo popolnoma spremenila pričesko. Skoraj je ne bi prepoznali! Za vlogo Sonje v novi originalni nadaljevanki Reka ljubezni, ki jo bomo to jesen spremljali na POP TV, se je postrigla na kratko in pobarvala na blond.

"Z veseljem sem sprejela izziv in spremembo. S tem nimam težav. Je pa res, da se v zasebnem življenju počutim veliko bolje kot moj lik Sonja. Pa saj se vidi, da je na filmu pričeska drugačna kot v živo,“ je za Žurnal24 povedala Mojca.

Pred tem smo jo lahko spremljali v poptevejevi nadaljevanki Usodno vino, kjer je imela dolge rjave lase. Razliko si oglejte v galeriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:58 24. Avgust 2017.

    ženska spremeni frizuro in plažna pisunka takoj naredi članek. To pa je žurnalizem, ja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.