Prepoznate to veliko divo?

Foto: Profimedia Kylie Minogue Foto: Profimedia Kylie Minogue Foto: Profimedia Kylie Minogue Foto: Profimedia Kylie Minogue Foto: Profimedia Kylie Minogue Foto: Profimedia Kylie Minogue
Paparaci so pevko ujeli med tem, ko je v kavarni med pogovorom s prijateljico delovala zelo vznemirjena.
Oglej si celoten članek

Kylie Minogue so paparaci ujeli na pijači v Sidneyu, kjer je v pogovoru s prijateljico delovala vznemirjena in napeta. Brez ličil je sicer še vedno videti odlično, a moramo priznati, da je na nekaterih fotografijah nismo prepoznali. Po govorici telesa sodeč je bila pevka globoko v resni debati, saj je nenehno krilila z rokami in vneto razlagala. Tuji mediji ugibajo, da je pogovor morda tekel o poroki istospolnih partnerjev. pevka je namreč dan pred tem govorila o tej temi na podelitvi nagrad ARIA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:32 25. November 2016.

    Saj ni več tako mlada.<br />Vsi se staramo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.