Prepoznate to znano Slovenko?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kdo je ta ljubka deklica, ki je že v rosnih letih imela dober občutek za modo?
Oglej si celoten članek

Dekletce na fotografiji je lepotica, podjetnica in vlogerka Katarina Benček, ki ji je ljubezen do mode in poziranja očitno položena v zibelko.  Že njena mama je bila lastnica modnega butika in Katarina jo je od malih nog nadomeščala v trgovini, kjer se je priučila veščin prodajanja. Mama se je pred kratkim sicer upokojila, Katarina pa je ravno dobro začela svojo modno zgodbo z butično trgovinico v centru Ljubljane, ki jo je poimenovala Urbani obešalnik. "To je šlo vse tako organsko, da niti ne dojameš," je o ljubezni do lepih oblačil povedala Katarina.

Foto: Anže Petkovšek Katarina Benček

O ljubki fotografiji, na kateri je takrat že mala Katarina izrazila svoj okus za modo, pa je dodala: "Fotografija  je nastala med poletnimi počitnicami pri babici v Srbiji. Babi je zelo rada šivala,  jaz pa sem se odločila svojo majčko porisati in popestriti. Vedno sem imela rada kakšen poseben kos in to se me drži se danes (smeh)."

Sicer pa Katarina poleg trgovine snema tudi vloge o svojem delu in življenju. In ne morete verjeti, kako nesramni so lahko do tako luštne punce nekateri. Preverite na posnetku …

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:18 11. Junij 2018.

    Kdo je to?? a to so neke zurnalove zvezde??

  • 08:41 11. Junij 2018.

    ima več obiska kot postonjska jama..

  • 08:25 11. Junij 2018.

    Fetihova,lezbaca ena,tebi je vsaka lepa,ljubka,lepotica,krasotica.Najdi si ze koncno neko babnico.Pa vedno pises vse po istem kopitu,jaz te pa se vedno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.