Preprečila prodajo Jacksonovega pisma

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanja žena Michaela Jacksona, Lisa Marie Presley, je zahtevala, da se z dražbe umakne pismo, ki ji ga je pevec napisal pred leti.
Oglej si celoten članek

Lisa Marie Presley sicer ni pojasnila, zakaj se je odločila z dražbe umakniti pismo, ki ji ga je pred leti napisal njen nekdanji mož Michael Jackson, vendar obstaja sum, da je želela prikriti dejstvo, da je imel legendarni glasbenik težave s spanjem že prej, preden je začel jemati propofol, zaradi katerega je leta 2009 tudi umrl.

V pismu, ki ji ga je Jackson lastnoročno napisal med letoma 1993 in 1996, se ji je namreč potožil zaradi slabega počutja, ki ga je povzročila nespečnost. "Lisa, resnično potrebujem počitek, saj nisem spal že štiri dni. Moram se oddaljiti od telefonov in ljudi, povezanih z mojim delom. Najprej moram poskrbeti za svoje zdravje. Ljubim te," je zapisal Jackson.

Hiša Julien's Auction je sprejela Lisino odločitev in pismo umaknila iz prodaje. "Sklepam, da je njena odločitev osebne narave in to spoštujemo ter z gospo Presley še naprej ohranjamo dobre odnose," je povedal lastnik avkcijske hiše Darren Julien.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.