Preprečili cestno dirko

Foto: Žurnal24 Čeprav na slovenskih cestah ugasne preveč življenj, cestne dirke pri nas niso re
Ljubljanski policisti so stopili na prste cestnim dirkačem. Na območju poslovno-trgovskega kompleksa na Rudniku v Ljubljani so preprečili cestno dirko.
Oglej si celoten članek

V poostrenem nadzoru na območju Rudnika so policisti ustavili 66 vozil, zaradi kršenja cestnoprometnih predpisov izdali 17 plačilnih nalogov, zoper dva kršitelja pa  podali obdolžilni predlog pri pristojnem sodniku za prekrške.

Na kraju dogodka je bilo navzoče večje število ljudi (gledalcev) in voznikov osebnih avtomobilov, so še sporočili. Policisti so ugotovili več kršitev cestnoprometnih predpisov in zoper kršitelje ustrezno ukrepali. Pri štirih voznikih so ugotovili višjo stopnjo prisotnosti alkohola od dovoljene. Najvišja izmerjena koncentracija alkohola je bila 0,87 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti pa so za sedem vozil odredili izredni tehnični pregled.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.