Prepričevala jih je oblečena v solato

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Courtney Stodden je v solatnem bikiniju promovirala vegetarijanstvo.
Oglej si celoten članek

Courtney Stodden, 19-letnica, ki je postala znan po poroki s 54-letnim igralcem Dougom Hutchisonom, se je v Washingtonu pridružila članom organizacije PETA, da bi promovirala vegetarijanstvo. Za to priložnost si je omislila solatni bikini, ki je privabil mnoge poglede. 

"Odkar sem vegetarijanka se počutim dobro tako znotraj kot zunaj," je dejala in dodala, da si močno želi pomagati navdihniti ljudi v Washingtonu, da bi poskusili vegetarijansko hrano. "Vegetarijanske hrenovke so odlične in bolj prijazne do živali, okolja in našega zdravja kot pa mesne hrenovke, ki maši naše arterije. Odločitev je lahka," meni Stoddnova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.