Prerokovala mi je seks

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Prijateljica Jana rada vrže karte po mizi in napoveduje usodo, se mi je pa zdelo, da je pri napovedih moje prihodnosti vedno nekako preveč specifična in orientirana v isto smer.
Oglej si celoten članek

Ves čas mi že napoveduje dekle, vroče trenutke, nazadnje, ko sem bil pri njej na kavi pa mi je dejala: "Dragi moj Borut, čaka te nora avantura!" Seveda sem imel že dovolj čakanja in sem jo vprašal kdaj se bo to zgodilo. V roke je vzela kupček kart, vrgla tri na mizo, eno obrnila in preroško napovedala: "V roku 15-ih minut!" Sprva seveda nisem dojel kaj mi želi povedati, potem pa je vendarle prišlo za menoj in mi je postalo vroče. Nisem si mislil, da Jana do mene goji tako močna čustva pa čeprav sva se nekajkrat že precej zbližala, a do končnega preskoka iskre vendarle ni prišlo. Pogledala me je kot izkušena zapeljivka in čakala na moj odgovor. Presedel sem se k njej in jo vprašal ali se šali, zato je povesila ustnice in odvrnila, da še nikoli ni bila bolj resna. Nagnila se je k meni in mi glavo prislonila na ramo, nogo pa zavihtela preko mojega naročja. Roka mi je ušla na njen bok in preden sem se zavedel kaj počneva, je že sedela na meni, se mi z rokama uprla v rame, ter vrgla svoje dolge lase po mojem obrazu.
Odmaknil sem jih, da bi jo videl in, da bi videl tudi njene lepe prsi, ki so se napenjale kot dve čudoviti, zreli meloni, ter vabili k sebi. Vedno je imela odpet kak gumbek preveč, da je vzburila moje pohotne misli, ki so nato ves čas najinega druženja klopotale v moji glavi.

Foto: Žurnal24

Tokrat pa sem imel njene lepe prsi tik pred seboj, roke na njenih ritnicah, ki so se pošteno napenjale v izzivalnem položaju, njene sočne in našobljene ustnice pa so prihajale vse bližje in bližje. Srce mi je utripalo kot noro, kri mi je butala v glavo, pa tudi v tisto spodaj, ki je hitro nabreknila in za seboj potegnila še preostali del zaspanega uda. Kaj kmalu je ta boleče pritiskal ob hlačnico, jo želel predreti, da bi prišel med naju, a to seveda ni bilo mogoče. Njena preroška levica se je spustila z mojega ramena navzdol in se ustavila šele pri nabreklini v mojih hlačah. Njen dotik je povzročil le še večje natekanje in bolečino, zaradi česar sem ji tudi predlagal, da ga izpusti na prostost.
To bi storila tudi brez moje prošnje a se mi je zdelo, da ji je tako še bolj všeč. Kmalu je moj korenjak pristal v njeni dlani, ki se je v enakomernem ritmu pričela sprehajati po njemu. Njeni poljubi so me začarali in pričel sem neznansko uživati v vsakem njenem dejanju. Roke sem z ritnic za hip prestavil k joškom, katere sem prvikrat potežkal in ugotovil, da mi je lahko zelo žal, ker sem tako dolgo čakal. Sploh nisem opazil kdaj si je dolgo obleko navlekla preko kolen in celo v višino pasu, ter se z vrelim mednožjem približala mojemu korenjaku.

Celo preko njenih navlaženih spodnjic sem lahko čutil kako zelo vroča je in kako zelo si želi objeti mojega tiča. Zibala se je ne meni, mešala s svojimi čudovitimi boki in me spravljala v obup. S prsti sem segel po njenih hlačkah, jih umaknil od vrele češpljice, ta pa se je naslednji hip vsa žgoča nasadila na mojega junaka, ki je povsem izginil v njenem pohotnem objemu. Za trenutek sem izgubil stik z njenimi ustnicami, glavo je nagnila nazaj in pogledala z belim, da je bila videti kot prava čarovnica v transu. Njena usta so se razprla iz njih pa so pričeli prihajati vse glasnejši vzdihljaji in ječanje, ki pa se je naslednji trenutek spremenilo v zamolklo momljanje, ko sva se znova strastno poljubila za nekaj kratkih sekund.  Jezdila je na mojem korenjaku, kot bi nama bili šteti dnevi, se nabijala nanj s samega vrha, ter pri tem vsakokrat glasno javknila in mi prsi tiščala k obrazu. Še nikoli pred tem mi ni tako močno in brez opozorila prišlo, da se ne bi imel časa izmakniti. Tokrat pa sem doživel orgazem nad orgazmi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.