Presenečeni? Tako Raaya kliče Marjetka

On pa njo tako ...
Oglej si celoten članek

Glasbenik in glasbeni producent Raay je uveljavljeno ime in znamka na naši glasbeni sceni, Aleš Vovk pa je svoj slavni vzdevek dobil že kot najstnik, ker je bil velik ljubitelj računalniške igrice Rayman. Tudi sam se danes vsakemu predstavi kot Raay, Aleš ga kličejo le starši, brat in sestra. Zanimivo pa je, da ga Raay kliče tudi njegova soproga in priljubljena pevka Marjetka

"Marjetka je bila v študijskih časih cimra ene izmed deklet iz skupine Unique, ki so bile takrat del Pop Starsov in za katere sem delal tudi jaz, tako me je spoznala kot Raaya. Seveda sva imela skozi leta veliko ljubkovalnih imen. Na začetku zveze sva zbirala plišaste račke in sem bil jaz Gagi, Marjetka pa Koki. Manca Špik Marjetko še danes pokliče Koki, tudi jaz jo včasih. Sicer pa sem za Marjetko Raay, večino časa pa sva bolj ati in mami. Tudi otrok rečeta, da je atiju ime Raay in ne Aleš," je za zurnal24.si zaupal Raay. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:59 9. December 2022.

    Naj boj Reey ,raay,roooj kar koli zame ta dva nista slavne osebnosti nikakor

  • 13:07 9. December 2022.

    Tok sem presenečen, da sem kar ob sapo!!!!

  • 07:15 9. December 2022.

    Še en idiotski presežek Ane H. Fetih!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.