Presenečenje: Po vseh teh letih končno noseča?

Foto: Profimedia Cameron Diaz Foto: Profimedia Cameron Diaz Foto: Profimedia Cameron Diaz
Izgleda, da bo hollywoodsko zvezdnico štorklja naposled le obiskala.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji poročajo, da je 45-letna igralka Cameron Diaz noseča. Precej zgovorne so tudi paparaco fotografije, na katerih igralka svoj trebušček skriva pod ohlapno obleko.

Drama okoli Diazove Drama okoli Diazove: Drew Barrymore in Gwyneth Paltrow ne moreta več do nje

Če navedbe tujih medijev držijo, se je igralki in njenemu možu, 38-letnemu rockerju Benjaminu Maddenu, izpolnila dolgoletna želja. Cameron naj bi se zaradi neuspelih poskusov izolirala tako od javnosti kot tudi prijateljev. Menda se ni več oglašala niti najboljšima prijateljicama, igralkama Drew Barrymore in Gwyneth Paltrow. Govorilo se je celo, da sta zakonca obupala nad tem, da bi imela biološkega otroka in začela resno razmišljati o posvojitvi.

Cameron se sicer še vedno izogiba fotografom, a če je lepa novička resnična, je ne bo več mogla dolgo skrivati, saj ji trebušček, več kot očitno, lepo vzhaja. 

Magazin Cameron Diaz je obupala

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.