Presenečenje v oporoki Joan Rivers

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Znano, komu je Joan Rivers zapustila 150 milijonov dolarjev (116 milijonov evrov).
Oglej si celoten članek

Joan Rivers naj bi samo lani s sodelovanjem s televizijsko postajo E!, stranjo za spletno prodajo QVC in nastopi zaslužila 40 milijonov dolarjev (31 milijonov evrov). Svoje premoženje je zapustila hčerki Melissi in svojima dvema kužkoma, Samanthi in Teeganu.

Joanina krščenka Tracie Hotchner je povedala, da je Joan zapisala natančna navodila, kako je treba za psa, ki jih je posvojila, skrbeti. Komedijantka je v preteklosti večkrat poudarila, da sta psa njena najboljša prijatelja. Samantha in Teegan naj bi svojo gospodarico celo večkrat obiskala v bolnišnici. "Zelo veliko sta ji pomenila. V njenem hektičnem življenju sta predstavljala simbol normalnosti in pristne ljubezni,“ je zapisala Hotchnerjeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.