Presenečenje za Sheena

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Neka radijska postaja je najela letalo, ki je za sabo vleklo napis s sporočilom za Charlieja Sheena.
Oglej si celoten članek

Radio Philly Station Wired 96.5 je z napisom "Charlie Sheen Philly's Wired 96.5. Radi te imamo. Pokliči nas za naslednjo vlogo" vzbudil zanimanje igralca, ki jih je nato tudi poklical.

"Počaščen sem. Res ste radikalni," se jim je zahvalil Sheen in jim med drugim izblebetal tudi vest, ki bi jo bilo bolje zadržati zase. "Dosegli smo dogovor. Ne morem vam povedati, kaj točno smo sklenili, a v ponedeljek ne bo treba na sodišče," je o sporu z bivšo ženo, Brooke Mueller, povedal zvezdnik in s tem prekršil pravila dogovora o skrbništvu nad otrokoma. Brooke je namreč zahtevala, da Sheen o skrbništvu ne razglablja več z mediji, kar je očitno pozabil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.