Presneti špeh!

Foto: Žurnal24 Sarkozyja so malce polepšali.
Revija Paris Match je objavila fotografijo francoskega predsednika v kopalkah in vsi so bili presenečeni, kako dobro je videti. Zdaj vemo, zakaj.
Oglej si celoten članek

Francoski predsednik Nicolas Sarkozy ljubi pozornost medijev, zato nikogar niso presenetile fotografije z njegovega počitnikovanje v ZDA. Posnetke predsednika, kako v ozkih kopalkah vesla po jezeru, je najprej objavila revija Paris Match. Vsi so bili presenečeni, kako postavno in športno postavo ima Sarkozy. Zdaj se je razvedelo, kako jo vzdržuje – z retuširanjem.

Časnik L'Express je namreč objavil originalno fotografijo, na kateri se jasno vidi, kako Sarkozyju čez pas binglja predsedniška rolca. Paris Match je svoj poseg utemeljevala s tem, da je bil Sarkozy sključen in da slika ni prikazovala dejanskega stanja njegove telesne pripravljenosti. "Zato smo popravili senco okoli pasu,“ so povedali.

Takoj so se pojavila ugibanja, ali je popravek slike zahteval predsednik. Kot kaže, mu tega ni bilo treba storiti, saj je lastnik revije njegov dobri prijatelj Arnaud Lagardere. Ta je pred časom odpustil urednika, ki je objavil fotografijo prve dame Cecile Sarkozy v družbi neznanca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.