Prestavili Balaševićev grob

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pred 40 dnevi se je ves Balkan ovil v črnino.
Oglej si celoten članek

Tri mesece pred 68. rojstnim dnem je zaradi koronavirusa umrl priljubljeni kantavtor Đorđe Balašević. K večnemu počitku so ga položili v grob v Novem Sadu, kjer se je rodil. Župan mesta je dan pogreba razglasil za dan žalovanja.

Na pogrebu na željo njegovih družinskih članov ni bilo ne medijev ne njegovih oboževalcev, ampak so ga na zadnji poti pospremili v krogu družine in najbližjih prijateljev. Se je pa pogreba udeležil ljubljanski župan.

24sata piše, da so grob sedaj prestavili za deset metrov in sedaj leži pod drevesom. Nad grobom je spomenik v obliki srca z imenom, pravoslavni križ in čustveni verzi iz njegove pesmi Portret mog života. 


Foto: 24sata Đorđe Balašević

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.