Pretep po večerji

Foto: Žurnal24 Jessica je morala s spremljevalcem bežati pred paparaci.
Zapuščena Jessica Simpson in njen frizer Ken Paves sta se veselila mirnega večera, ki pa se žal ni končal po njunih pričakovanjih.
Oglej si celoten članek

Ko sta zapuščala restavracijo Eve Longoria, se je pred lokalom zbrala gruča fotografov. Množica je bila tako velika, da se je lepotica komaj prerinila do svojega avtomobila. Ko je vstopila v vozilo, je neznanec v okno avtomobila vrgel steklenico vode. Pevkin voznik je takoj odpeljal, kar je razjezilo paparace, ki so se nato spravili na "atentatorja". Predrzneža so brcali, dokler ni onemogel obležal na tleh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.