"Pretepal te je, ker nisi dovolj lepa“

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Amanda Bynes je pretekli konec tedna dokazala, da z njo ni čisto vse v redu.
Oglej si celoten članek

Igralka Amanda Bynes, ki so jo konec tedna aretirali zaradi posedovanja drog, se je na Twitterju nepričakovano znesla nad pevko Rihanno. "Chris Brown te je pretepal, ker nisi dovolj lepa," je začela. Sledil je še en zapis: "Rihanna, nihče noče biti tvoj ljubimec, tako pokliči vsakogar in njegovo mamo in jim povej, da sem svojega psa skoraj poimenovala Rihanna."

Pevka ji je odgovorila bolj diplomatsko: "Pa da vidimo, kaj se zgodi, ko ti bodo odrekli pomoč."

To pa je Amando samo še bolj podžgalo: "Za razliko od tvojega grdega ksihta jaz ne jemljem drog. Ti potrebuješ pomoč, psica. Videla sem tvoj grd ksiht v živo, nisi lepa, veš!"

Zakaj se je igralka tako razburila in sploh začela napadati pevko, ni jasno, je pa dejstvo, da se z mlado zvezdnico dogaja nekaj čudnega. Jo je pa obšla krivda in je žaljive tvite pozneje izbrisala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.