Prevaral jo je pred celim svetom, sta danes zaročena?

Mu je res oprostila?
Oglej si celoten članek

Ljubezenske drame resničnostne zvezdnice Khloe Kardashian je spremljal cel svet. Že prvi zakon je bil turbolenten, njen bivši soprog Lamar Odom pa odvisnik od seksa in opojnih substanc, ki bi skoraj končal tragično. Ko je Khloe končno spoznala Tristana Thompsona in zanosila, so bili vsi veseli zanjo. A se je pravljica še pred rojstvom hčerke True, ki je na svet privekala leta 2018, sprevrgla v pravo nočno moro. 

Foto: Profimedia khloe kardashian

Takrat jo je Thompson prevaral tik pred porodom, kar so posnele celo kamere. Khloe mu je zavoljo hčerke to oprostila, a je leta 2019 napako ponovil in to z najboljšo prijateljico njene sestre Kylie

Takrat je Khloe potegnila črto, čeprav je Thomson klečeplazil. Ostala sta le prijatelja, ki skupaj vzgajata hčerko. Thompson ji je pošiljal draga darila in celo ostal del resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian. Očitno se mu je vztrajnost obrestovala, saj sta ponovno videti neločljiva, čeprav uradno nista potrdila, da sta par. Tristan je letos podpisal z NBA klubom Boston Celtics in videti je, da družina praznike skupaj preživlja prav v Bostonu. Khloe so namreč ujeli paparaci, na njen prstu pa se po novem sveti ogromen diamantni prstan. Je Tristan za božič pokleknil? 

Foto: Twitter Khloe Kardashian

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.