Prevarana Brigita Šuler

Foto: Žurnal24 Brigita se rada odzove klicu na pomoč. (Foto: Boštjan Tacol)
Pevka Brigita Šuler je nedavno doživela izredno neprijetno izkušnjo. Izvedela je namreč, da je denar, ki bi moral iti družini v stiski, končal pri organizatorju dobrodelnega koncerta.
Oglej si celoten članek

Pevka in učiteljica klavirja na glasbeni šoli Litija-Šmartno Brigita Šuler se je vedno rada odzvala klicu na pomoč, saj se zaveda, da na ta način lahko pomaga številnim, ki se iz takšnih ali drugačnih razlogov znajdejo v stiski.

"Ponudb za sodelovanje na dobrodelne koncerte je toliko, da bi si lahko samo zanje rezervirala dva dni v tednu. Vesela sem, da se najdejo takšni ljudje, ki želijo pomagati in doprinesti k nečemu dobremu. Žal pa so na svetu tudi posamezniki, ki želijo na ta račun poskrbeti zgolj za lastni žep. Takšno izkušnjo sem doživela tudi sama. Pol leta po nekem dobrodelnem koncertu (nastopajočih nas je bilo takrat okoli 20) sem namreč dobila elektronsko pošto, v katerem mi je družina, za katero smo zbirali denar, sporočila, da denarja sploh ni dobila, ampak se je z njim okoristil organizator. Zato sem zdaj pri izbiri tovrstnih nastopov veliko bolj pazljiva," nam je dejala Brigita.

Brigita je sicer trenutno zelo zaposlena s promocijo svojega zadnjega albuma z naslovom Ne dam srca, ki ga je izdala konec lanskega leta, pripravlja pa se tudi na snemanje videospota za skladbo Stare balade. "Trenutno smo v dogovorih glede same zgodbe, kadrov in lokacije, pričakujem pa, da naj bi se vse skupaj odvilo že v kratkem," nam je še dejala prikupna blondinka, ki kot gostja sodeluje tudi na turneji priljubljenega glasbenika Wernerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.