Prezgodaj nas je zapustil 52-letni igralec Igor Pervić

Foto: youtube
Foto: youtube
Umrl je v svojem stanovanju.
Oglej si celoten članek

Po dolgi bolezni je umrl srbski igralec Igor Pervić, znan iz filmov Crni bombarder, Lajanje na zvijezde in Bure baruta. Dočakal je 52 let. Umrl je v svojem stanovanju v Beogradu. 

Kot piše 24sata, je bil Pervić v dolgoletni zvezi z Jovano Petrović, vnukinjo pokojnega komika Miodraga Petrovića Čkalja. Jovana se je od svojega nekdanjega partnerja poslovila z objavo na Instragramu, kjer je objavila skupno fotografijo z naslovom: “Moja ljubezen.”

Pervić je svojo kariero začel s sedmimi leti. Pravili so mu “zlati deček kinematografije”, a se je njegovo ime bolj kot s filmi zelo hitro začelo povezovati z drogami. O odvisnosti je v javnosti tudi večkrat spregovoril. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:24 24. April 2019.

    Začuden bom če bodo komentarji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.