Prezgodnja smrt: Dobitnika zlatega globusa našli na kavču

Foto: Profimedia
Po štirih mesecih razkrili vzrok smrti.
Oglej si celoten članek

Smrt islandskega skladatelja Johanna Johannssona je pojasnjena. 48-letnik je umrl 9. februarja v svojem stanovanju v Berlinu, na kavču v dnevni sobi ga je našla policija. Poklicala jo je njegova sodelavka, potem ko ga tri dni niso mogli priklicati.

Obdukcija ni razkrila vzroka smrti, zato je bilo treba počakati na rezultate toksikoloških preiskav. Ti so pokazali, da je Johannsson zaradi bolezni jemal zdravila, zanj pa je bil usoden prevelik odmerek kokaina. Preiskovalci menijo, da je šlo pri njegovi smrti za nesrečo in ne samomor.

Johannsson je bil izjemen skladatelj. Dvakrat je bil nominiran za oskarja, za glasbo za film Teorija vsega pa je bil nagrajen z zlatim globusom.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.