Prezgodnja smrt igralke: Po slavi je prišel padec

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Vzrok smrti igralke Erin Moran še ni znan.
Oglej si celoten članek

V soboto je umrla 56-letna igralka Erin Moran. Policija pravi, da vzrok smrti še ni znan, saj morajo počakati na rezultate toksikoloških preiskav, kar lahko traja več tednov. Govori pa se, da bi njeno smrt lahko povzročil prevelik odmerek drog.

Na dan pa prihaja vse več informacij o življenju Moranove, ki je zaslovela kot otrok in je igrala v številnih znanih serijah, med drugim tudi v Happy Days, Joanie Loves Chachi in The Love Boat. Zvezdnica in njen mož sta leta 2012 zabredla v finančne težave. Izgubila sta hišo in se preselila k tašči v prikolico v Indiani, a tudi tam nista dolgo ostala. Zvezdničina tašča jih je zaradi Erinine ljubezni do divjih zabav vrgla na cesto. Par se je nato selil od motela do motela. Očividci pravijo, da se je igralka pogosto obnašala nenavadno. "Ne vem, ali je bil kriv le alkohol. Pred nami se ni drogirala ali govorila o drogah. Se je pa obnašala čudno in govorila neumnosti,“ je povedal vir.

Moranova naj bi sicer nazadnje živela v soseski, v kateri imajo težave z odvisniki od heroina.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.