Preživite 2 dni v New Yorku

Foto: Kinodvor 2 dni v New Yorku Foto: Kinodvor 2 dni v New Yorku Foto: Kinodvor 2 dni v New Yorku Foto: Kinodvor 2 dni v New Yorku Foto: Kinodvor 2 dni v New Yorku Foto: Kinodvor 2 dni v New Yorku Foto: Kinodvor 2 dni v New Yorku Foto: Kinodvor 2 dni v New Yorku Foto: Kinodvor 2 dni v New Yorku Foto: Kinodvor 2 dni v New Yorku
Film pod zvezdami bo nocoj ob 21.30 na Ljubljanskem gradu zaslužen za predpremierno projekcijo komedije 2 dni v New Yorku (2 Days in New York).
Oglej si celoten članek

Radijski voditelj in novinar Mingus (Chris Rock) ter njegovo dekle Marion (Julie Delpy), fotografinja iz Francije, živita v udobnem stanovanju v New Yorku skupaj z otrokoma iz prejšnjih razmerij in mačko.

Urejeno družinsko življenje se sprevrže v pravo zmedo, ko čez lužo pripotujejo Marionin razposajeni oče Jeannot (Albert Delpy), zapeljiva sestra Rose (Alexia Landeau) in njen neolikani fant Manu (Alex Nahon). Trojica gostov s svojo predrzno odprtostjo in neposrednostjo ne pozna nikakršnih zadržkov, to pa občutijo vsi prisotni. Razmerje med Mingusom in Marion se znajde na veliki preizkušnji. Ali je zveza dovolj trdna, da bo prenesla naporni obisk Francozov?

Za vstopnico boste odšteli pet evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.