Pri 147 letih poginila Chanel

Foto: Žurnal24 Psička je maja praznovala 21 let.
Psička Chanel, ki je bila najstarejši pes na svetu, je v petek poginila pri 147 pasjih letih.
Oglej si celoten članek

Jazbečarka Chanel je živela 21 človeških let, kar v njenem pasjem življenju pomeni kar 147 let. Chanel, ki ni imela brez razloga tako modnega imena, saj ni nosila le jopic, temveč tudi sončna očala, je poginila naravne smrti v domu svojih lastnikov vzhodno od New Yorka.

Stara, a vitalna Chanel si očal ni nadela zaradi modnih trendov, temveč zaradi sive mrene, ki jo je pestila na stara leta. Rada je imela arašidovo maslo, ni pa se mogla upreti niti doma skuhanemu piščancu. "Enkrat je pojedla cel kozarec arašidovega masla in vidite, še vseeno je dočakala 21 let," je povedala njena lastnica Denice Shaughnessy, ki je šest tednov staro Chanel vzela iz pasjega zavetišča.

Chanel je bila kot najstarejši pes uradno vpisana v Guinnessovo knjigo rekordov maja, ko je praznovala 21. rojstni dan. Rojstnodnevno zabavo v manhattanskem pasjem zdravilišču s spa centrom ji je priredilo podjetje s prehrano za hišne ljubljenčke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.