Pri 23-ih menja moške kot za stavo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriška pevka Taylor Swift, ki je v začetku decembra začela hoditi s pevcem Harryjem Stylesom, je spet samska. Za sabo ima že šest propadlih zvez.
Oglej si celoten članek

Mlada glasbenica Taylor Swift je glede moških očitno precej neodločna. Potem ko se je še pred nekaj tedni zdelo, da je končno našla novo ljubezen, je zdaj na dan prišla novica, da je iz neznanega razloga pustila pevca skupine One Direction Harryja Stylesa, s katerim sta še vsa zaljubljena preživela silvestrovo. Le nekaj dni zatem pa sta se menda hudo sprla in Taylor je prekinila njuno kratko razmerje. "Lahko potrdim, da sta se razšla. Bila sta skupaj na počitnicah, kjer sta se grdo sprla. Ne vemo, zakaj, a oba sta mlada in zelo uspešna, zato sta verjetno težko shajala skupaj," je za spletno stran MailOnline.com povedal neimenovani vir.

A Taylor prav gotovo ne bo dolgo samska, saj je znana po tem, da moške menja kot za stavo. Glede na to, da ima komaj 23 let, ima za sabo že kar nekaj propadlih zvez. Mi vemo za šest: od julija do oktobra 2008 je hodila z glasbenikom Joejem Jonasom, od oktobra do decembra 2009 pa z zvezdnikom sage Somrak Taylorjem Lautnerjem. Konec leta 2009 je oko vrgla na pevca Johna Mayerja, s katerim je bila prav tako le nekaj mesecev. Od oktobra do decembra 2010 je bila v zvezi z igralcem Jakom Gyllenhaalom, s katerim so jo opazili tudi februarja 2011. Lani poleti se je tri mesece zabavala s Conorjem Kennedyjem, nato pa ga je zamenjala s Harryjem, ki pa je tudi že preteklost. Le kdo bo naslednji?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.