Pri 56 spet pokazala gole prsi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevka Madonna že vso svojo kariero skrbi, da se o njej piše in govori. Tokrat dokazuje, da pri svojih letih še vedno zna presenetiti. Tudi z izzivalnimi fotografijami.
Oglej si celoten članek

Madonna pri svojih 56 letih ostaja zvesta sama sebi. Za revijo Interview je posnela serijo razgaljenih in provokativnih fotografij, s katerimi je vnovič opozorila nase. Svoje telo je postavila na ogled v različnih opravah in marsikomu vzela sapo. Fotografije si lahko ogledate na tej povezavi. 

Nič bolj zadržana ni bila niti v pogovoru. Med drugim je razkrila svoj pogled na jemanje drog, ki je po njenem mnenju velikokrat stvar duhovnosti. "Gre za to, kako ljudje jemljejo droge, da bi se povezali z Bogom ali dosegli neko višjo stopnjo zavesti,“ je dejala. Ob tem je opozorila na iluzijo, ki jo droge ustvarjajo. Dajo ti občutek, da si bližje bogu, a te na koncu ubijejo. "Poskusila sem vse, a takoj ko sem bila zadeta, sem spila na litre vode, da bi jih spravila iz telesa,“ je povedala.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:23 2. December 2014.

    Kaj se ji lepo vidijo šivi okoli niplnov- podlošk..kar ti vse pove o siliko podjetju,..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.