Pri Kristen našel ljubimčev SMS

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Robert Pattinson je bil "besen in iz sebe", ko je na mobilniku svoje punce Kristen Stewart našel SMS sporočilo Ruperta Saundersa, s katerim ga je lani prevarala.
Oglej si celoten članek

Na jutro svojega 27. rojstnega dne je bil Robert Pattinson razjarjen. Ugotovil je namreč, da njegovo dekle Kristen Stewart še vedno ni popolnoma prekinilo stikov z režiserjem Rupertom Saundersom, s katerim je lani med snemanjem filma Sneguljčica in lovec skočila čez plot. Na njenem telefonu je našel njegovo SMS sporočilo, ki ga je dokončno ujezilo. Kristen je povedal, da je zdaj med njima zares konec, ter naj ga pusti pri miru.

"Rob je gledal v njen telefon in hotel z njim nekaj fotografirati, medtem ko je bila ona pod prho. Nenadoma se je na ekranu pokazalo Rupertovo sporočilo, zato je vstal in hotel oditi. Kristen ga je skušala prepričati, da ni nič, a se ni pustil," je za The Sun povedal vir in dodal: "Bil je besen in iz sebe. Zdaj ima končno dovolj."

Po Kristenini aferi se je parček razšel večkrat, zdaj pa naj bi bilo zares dokončno, pravijo prijatelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:19 24. Maj 2013.

    Naj jo že nkrat skine s k...a!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.