Pri skoraj 50-ih ena najlepših zvezdnic še vedno vredna greha!

Foto: Profimedia Penelope Cruz Foto: Profimedia Penelope Cruz Foto: Profimedia Penelope Cruz Foto: Profimedia Penelope Cruz Foto: Profimedia Penelope Cruz Foto: Profimedia Penelope Cruz Foto: Profimedia Penelope Cruz Foto: Profimedia Penelope Cruz
Španska lepotica namočila svoje obline.
Oglej si celoten članek

48-letna hollywoodska igralka španskih korenin Penelope Cruz, ki je nekoč veljala za eno najbolj zapeljivih filmskih zvezdnic, še vedno ostaja fatalna. Te dni z družino in prijatelji uživa v italijanskem Portofinu, ki je pri zvezdnikih zelo priljubljen. Da so njene obline, globok dekolte in olivna polt še vedno hudo privlačni, je pokazala med izletom z jahto, na kateri je blestela v oranžnih enodelnih kopalkah. 

Ni pa bilo opaziti igralkinega slavnega moža, Javierja Bardema, s katerim veljata za enega trdnejših igralskih parov. Poročena sta že od leta 2010, v zakonu pa sta se jima rodila hčerka Luna in sin Leo. Družina živi v Madridu, in sicer prav nič zvezdniško ter zelo zasebno življenje. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:23 15. Avgust 2022.

    Nobena ženska Ni tako Dobra, da bi bila vredna kakega greha, ker tudi Noben greh NI vreden nikakršnega neumnega uživaštva, …

  • 15:01 15. Avgust 2022.

    A se ni ona spečala z Raul Silva

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.