Pri Špeli gre rado v tretje

Špeli Grošelj gre zadnje čase vse kot po maslu. Nedavno se je zaročila s svojim izbrancem Bojanom, z dieto izgubila 16 kilogramov, uspehe pa žanje tudi na glasbenem področju.
Oglej si celoten članek

Špela Grošelj je za prihajajoče poletne dni pripravila hit, ki je takoj osvojil srca poslušalcev. Skladbo je naslovila V tretje rado gre, številka tri pa je tudi sicer njena pogosta spremljevalka v življenju.

Omenjena pesem je namreč Špelina tretja solistična skladba, njen zaročenec Bojan je njena tretja velika ljubezen, privlačna pevka pa je v vsem svojem siju zasijala po svoji tretji dieti.

Skladbi lahko prisluhnete tukaj.

Skladbe se je Špela lotila z že preverjeno ekipo. Avtor glasbe in aranžmaja je štajerski ustvarjalec hitov Domen Kumer, avtor besedila pa Igor Mazul - Amon.

V naslednjih dneh bo pevka za pesem posnela še videospot.

Špelo tudi sicer čaka zelo delovno obarvano poletje. Vse do jeseni je namreč že zasedena s številnimi obveznostmi in se hkrati že zelo veseli vseh prihajajočih nastopov.

Poleg tega končuje diplomo na Inštitutu in akademiji za multimedije, s katero se bo konec junija v žepu in s svojim zaročencem odpravila na počitnice, ki jih načrtuje že v teh dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.