Pri Spencerju našli strelno orožje

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Nekdanji zvezdnik resničnostnega šova Spencer Pratt je bil pretekli vikend na letališču v Kostariki aretiran zaradi posedovanja orožja. Pravi, da ga je s seboj vzel po pomoti.
Oglej si celoten članek

Spencer je v zaporu preživel nekaj ur, nato pa so ga izpustili, ko je oblastem predal vse orožje in podpisal izjavo, v kateri priznava, da je kriv posedovanja.

 

27-letnik je v svoj zagovor povedal, da je preprosto pozabil, da je med prtljago spakiral tudi strelno orožje, ki ga po lastnih besedah uporablja za lov.


"Trenutno skrbim za svoje duhovno čiščenje, zato sem en teden preživel v džungli, kjer sem si sam lovil hrano. Ko sem zapuščal državo, da bi svoje duhovno potovanje nadaljeval drugje, pa sem po pomoti vzel še moje orožje. Bila je poštena napaka," je povedal Spencer, ki ne sme več prestopiti meje Kostarike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.