Pri tem trendu je treba biti pazljiv

Foto: Profimedia Toni Garrn Foto: Profimedia Alexa Chung Foto: Profimedia Leigh Lezark Foto: Profimedia Jourdan Dunn
Letos v trendu niso le ličila močnih barv, na primer vijolična ali temno rdeča barva, ampak tudi nevtralni odtenki.
Oglej si celoten članek

Mnoge slavne dame, med drugim tudi Toni Garrn in Alexa Chung, prisegajo na ličilo za ustnice v nude odtenkih. Pri izboru ličil pa je treba biti pazljiv. Mora biti le en odtenek svetlejši od barve kože. Če je presvetel, boste videti, kot bi se ravnokar dvignili z bolniške postelje ...

Dekletom s temnejšo kožo priporočajo bež odtenek z rahlim pridihom olivne barve. Ženskam z zelo svetlo kožo in temnimi lasmi pa najbolje pristaja bolj rožnat odtenek. Ne pozabite na oči. Ker ustnice niso v ospredju, ste lahko pri ličenju oči bolj pogumne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.