Pri treh letih plesalka ob drogu

Foto: Profimedia plesalka ob drogu Foto: Profimedia plesalka ob drogu Foto: Profimedia plesalka ob drogu Foto: Profimedia plesalka ob drogu Foto: Profimedia plesalka ob drogu
Triletna Leanna se je nad plesom ob drogu navdušila, ko je ob plesu opazovala mamo in babico.
Oglej si celoten članek

Leanna Parent je triletna plesalka, ki obvlada ples ob drogu. Zanimivega plesa se je deklica naučila od svoje 24-letne mame Lisse in 44-letne babice Julie. Deklica ples ob drogu obvlada in je nad aktivnostjo povsem navdušena. Mama in babica pa sta mnenja, da je to eden najboljših športov za otroke in da je ta aktivnost boljša od vseh ostalih, s katerimi se otroci po navadi ukvarjajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.